Jadi Ahli Shaklee

  • DAH LAMA CONSUME PRODUK SHAKLEE?
  • SUKA CONSUME PRODUK SHAKLEE?
  • DAH LAMA BELI DENGAN HARGA RETAIL?
  • TERINGIN BELI DENGAN HARGA AHLI?
  • BERMINAT NAK JOIN BISNES SHAKLEE?
  • BERMINAT JANA INCOME HANYA DARI RUMAH MAHUPUN SAMPINGAN?

ANDA BERADA DI PAGE YANG BETUL! 

" 2 tahun lepas, iaitu sekitar Ogos 2012. Pada ketika umat Islam sedang menjalani ibadah puasa, hati saya terbuka untuk mencuba Set Penyusuan Advance Shaklee. Saya mula membeli dari kenalan rapat saya. Satu set tu ada ESP, Performance Max, Vitalea, Sustained Release Vita C, B Complex, Alfalfa dan Ostematrix. Seminggu pertama percubaan tu saya sangat berpuas hati dengan hasilnya. Saya sentiasa segar dan bermaya sepanjang hari berpuasa walaupun dalam keadaan menyusu dan bekerja. Hasil mengepam susu di ofis tidak pernah mengecewakan saya.

Oleh kerana telah mula jatuh cinta dengan produk Shaklee, dan nampak peluang-peluang bisnes dalam Shaklee, maka tanpa berlengah-lengah saya terus sign up sebagai Distributor pada bulan yang sama. Saya mendaftar dengan pembelian melebihi 200uv, kira-kira RM1k lebih perbelanjaan masa itu dan terus layak menikmati keahlian dan penghantaran percuma! Yang bestnya lagi saya dapat cash bonus 3 angka. Awesome kan! Pada saya, sebelum saya bersedia berkongsi kebaikan Shaklee, saya nak rasa dulu kebaikan dan kehebatan produknya.

Alhamdulillah, saya mendaftar dgn Upline yang betul, group yang tepat, besar dan kukuh di bawah bimbingan Master Shareeza. Saya banyak belajar pengisian Rohani dan Bisnes. Sekitar November 2012, saya mula aktif sharing kebaikan produk Shaklee di FB, blog dan secara offline. Alhamdulillah sambutan sangat menggalakkan dan saya mula melangkah sebagai Supervisor dan kini menjejak tangga-tangga menuju Master. Alhamdulillah dulu bonus saya 2 angka, kini 4 angka! Dahulunya saya bekerja sepenuh masa, kini saya surirumah sepenuh masa. InsyaAllah saya akan menjadi Jutawan WAHM Muslimah!

Siapa sangka, dari jatuh cinta pada produknya, kini saya dapat menjana income dari rumah bersama Shaklee. Asalkan ada kemahuan dan kesungguhan, segalannya akan tercapai. Anda mahu?

SERTAI KAMI!
- JUTAWAN MEGA SHAKLEE -

Untuk menjadi Ahli Shaklee yang sah, anda hanya perlu memilih :

OPTION 1:
Membuat bayaran RM65 untuk membership dan RM10 untuk pengeposan Set Memberkit

OPTION 2 :
Buat pembelian bernilai 200uv (lebih kurang RM620 + RM10 postage) dan layak mendapat keahlian percuma. Walaubagaimanapun sekiranya pembelian anda melebihi RM800, postage adalah percuma.

OPTION 3 :
Buat belian tiga kotak Shaklee Collagen Powder dan percuma keahlian.

OPTION 4 : 
Pembelian dua botol Vivix dan percuma keahlian.

BERITA BAIK!!!
KEAHLIAN ADALAH UNTUK SEUMUR HIDUP! TIDAK PERLU RENEW SETIAP TAHUN. BEST,KAN?

KEISTIMEWAAN MENDAFTAR DENGAN SAYA :
  1. Anda berada di bawah bimbingan Group Besar Jutawan, bimbingan Master Shareeza (Cery), Group OSB dan tentunya Group saya sendiri --> JUTAWAN MEGA SHAKLEE. Group kami memiliki ukhwah yang erat dan kukuh.
  2. Bimbingan untuk memulakan bisnes secara coaching online (FB/ Whatsapp) & offline.
  3. Tiada paksaan untuk berniaga sekiranya anda hanya mendaftar untuk kegunaan peribadi.
  4. Anda nikmati harga ahli setiap kali mendapatkan produk terus dari saya.
JADI, JANGAN TUNGGU LAGI. SERTAI SAYA HARI INI!

0 Yang Cantik Jelita Komen:

Post a Comment

0 Yang Cantik Jelita Komen:

Post a Comment