Kenali Shaklee Zinc Complex


Manfaat Utama : 

~ Mengaktifkan 200 jenis enzim - Zinc berkebolehan menggabungkan DNA, RNA dan pritein seterusnya meransang regenerasi sel. Ia juga mengaktifkan lebih 200 jenis enzim di dalam tubuh kita untuk memelihara metabolisma gigi dan pertumbuhan para remaja.

~  Membentuk Kolagen - Membantu pembentukan protein dan kolagen untuk pertumbuhan dan perkembangan kulit, kuku dan organ.

~ Memperbaiki Diabetes - Membantu pengeluaran insulin, mengekalkan fungsi fungsi insulin seterusnya memperbaiki diabetes.

~ Bintik Putih di Kuku - Bintik putih di kuku adalah tanda defisiensi zinc yang boleh menyebabkan depresi, lemah daya ingatan, mudah sakit, pemulihan luka yang lambat, pembengkakan prostat, anemia, lemah penglihatan atau hilang daya penglihatan.

~ Mempertingkat Sistem Imun - Membantu pengeluaran kalenjar thymus. Kalenjar Thymus mempertingkatkan sistem imun dengan pengeluaran T-Cells untuk menentang kanser dan menghalang infeksi penyakit.

~ Mempercepatkan Pemulihan Luka - Mempercepatkan pemulihan luka luaran dan dalaman, pemulihan selepas pembedahan, memperbaiki alergi, dan bintik di kulit. Hancurkan zinc dan taburkan ke atas luka untuk mempercepatkan pemulihan luka.

~ Memperbaiki Masalah Prostat - Melindungi masalah prostat, memperbaiki dan menyembuh benign prostatomemegaly dan keadaan kerap kencimg. Kajian menunjukkan pengambilan harian zinc dapat mengurangkan prostatomemegaly/ pembengkakan prostat dalam kadar 70%.

~ Kemampuan Seks Lelaki - Pengambilan zinc untuk jangka panjang mampu memperbaiki kemampuan seks seorang lelaki, impoten, meninggikan kiraan sperma. Zinc yang secukupnya penting untuk keupayaan seks yang bertenaga.

~ Ovulasi Wanita - Wanita memerlukan zinc untuk ovulasi. Zinc juga membantu penguncupan uterus dan mengembalikan daya ketahanannya.

~ Memperbaiki Radang Kulit - Kajian menunjukkan pengambilan zinc sebanyak 4 - 8 tablet akan memperbaiki radang kulit seperti akne dan jerawat.

~ Mengekalkan Deria Bau - Untuk mengekalkan deria bau yang sihat dan sensitive (rasa dan bau)

Perbezaan Shaklee : Dirumus dari zinc glukonat semulajadi, bergabung dengan nutrien semulajadi yang lain seperti kalsium dan serbuk alfalfa untuk menghasilkan zinc yang mudah diserap oleh tubuh kita. Zinc sesuai diambil dalam jangka masa panjang. Ianya berkesan dalam mengeluarkan logam dan toksik seperti kadmium dan plumbum dari tubuh.

Zinc Adalah Satu Khazanah Lelaki
Zinc di dalam prostat lelaki adalah 10 kali ganda dari organ lain. Zinc memainkan peranan penting dalam organ seks lelaki. Defisiensi yang serius akan mengakibatkan masalah seperti kematangan organ seks yang lambat, impoten, perkembangan yang kecil ataupincang pada testikel, kiraan sperma yang rendah, kemerosotan fungsi seksual, penuaan pra-matang dan rambut gugur. Oleh yang demikian, zinc amat diperlukan dari remaja hingga ke umur tua.


Hubungi saya untuk mendapatkan ready stock, konsultasi percuma, harga istimewa menepati bajet & keistimewaan sebagai pelanggan aainaa-nadirah.com
ATAU
Klik di bawah untuk pembelian secara online menggunakan kad kredit/ kad debit. Anda tetap akan menikmati After Sales Services dari aainaa-nadirah.com

0 Yang Cantik Jelita Komen:

Post a Comment