Promo April ~ Buy 6 Free 1 OsteMatrix

Assalamualaikum & Good Day =)

Mac berlalu meninggalkan 1001 kenangan. Alhamdulillah. Promo ESP pun telah berakhir. Sedihnya. Lepas ni taktau pulak bila lagi Promo ESP. Walau apapun, Promo bulan April boleh tahan hebatnya. Sebab yang ni pun favourite ramai, mampu milik dan sangat diperlukan terutamanya wanita. Ye, wanita lah, sbb wanita paling banyak memerlukan kalsium.

OsteMatrix Buy 6 Free 1


Harga sebotol Ostematrix ialah RM61.00. Tahan untuk sebulan pengambilan. Untuk bulan April ini, Jika anda beli 6 botol yang berharga RM366, anda akan dapat percuma satu botol Ostematrix. Jimat RM61, dan dapat stok 7 bulan! Boleh kongsi beli dengan famili dan kawan2. So boleh la dapat seorang RM52++ seorang kan. Masih jimat kan =)

Anda nak harga jimat lagi? Daftar keahlian RM75 ( RM65 membership dan RM10 untuk postage), dan nikmati harga ahli untuk promosi ini. Harga mmg jauh lebih jimat tau! Yang bestnya dapat lifetime membership. Tak perlu nak annual renew. Bestkan. Sekali seumur hidup je register keahlian dan layak nikmati harga ahli sampai bila2 =)

Sape yang sesuai consume Ostematrix ni? Semua org sesuai. Dari kanak-kanak hinggalah warga tua. Lelaki dan wanita. Yang bestnya ia tablet yang mudah ditelan tau!

U all jangan tunggu2 lagi. Promosi ni sepanjang April je. Bulan Mei nanti harga dah back to normal. Rugi la tak grab sekarang. Baca sini tau lebih lanjut tentang Ostematrix.

0 Yang Cantik Jelita Komen:

Post a Comment