Jom Kenali GLA Complex

GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E.
Jom tengok kandungan GLA Complex Shaklee.
Inilah Bunga Borage yang menghasilkan Minyak Borage. Minyak Borage ini mengandungi GLA (Gamma Linolenic Acid) semulajadi yang sangat pekat dan merupakan asid lemak Omega 6. Omega 6 merupakan asid lemak perlu digunakan oleh badan kita untuk membentuk prostaglandin iaitu bahan berkesan berupa hormon yang membantu badan mengawalatur proses badan yang normal.  
Minyak Benih Bunga Matahari merupakan satu lagi sumber asid lemak Omega-6. Mengandungi Vitamin E yang membantu melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imun dengan memelihara integriti sel.
Kelebihan dan Keistimewaan GLA Complex Shaklee:
 1. Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
 2. Membantu meningkatkan kesuburan
 3. Melegakan PMS (Sindrom Pra-Haid)
 4. Membantu dalam menangani menopous
 5. Menguatkan kuku dan rambut
 6. Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
 7. Membantu menangani Ekzema
 8. Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
 9. Mengandungi Vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
 10. Menguatkan Imuniti tubuh
 11. Memperlahankan proses penuaan
 12. Mengurangkan blood-cot yang boleh menyebabkan serangan jantung
 13. Mengawal kencing manis dan darah tinggi
 14. Mengawal kolestrol
 15. Untuk fungsi saraf
Inilah dia GLA Complex dari Shaklee. Berbaloi² cuba kerana telah ramai yang merasai keberkesanannya. Ia sememangnya vitamin ideal untuk wanita, tetapi juga sesuai untuk lelaki.

Hubungi saya untuk mendapatkan ready stock, konsultasi percuma, harga istimewa menepati bajet & keistimewaan sebagai pelanggan aainaa-nadirah.com
ATAU
Klik di bawah untuk pembelian secara online menggunakan kad kredit/ kad debit. Anda tetap akan menikmati After Sales Services dari aainaa-nadirah.com

0 Yang Cantik Jelita Komen:

Post a Comment