Family Hall, Dining, Hall & Foyer pulak =D

Salam..
Sambung lagik.. layan je la gambar ni ye.... huhu~

Famili hall kat tingkat atas xde TV. So, wat masa ni kita letak work station yang messy bersama alatan meng-iron baju.

View dari tangga.....

View dari foyer.. meja makan sponsor dari mak sedara saya sebelum kawen.. Katanya tu hadiah kawen kami..huhu~

Hall. Semua barang lama kecuali langsir dari Laurea. Langsir paling saya suka..design eyelet. Kerusi rotan dah upgrade sket.. Just sarungkan dengan sarung baru yg saya tempah dari kedai mini. Sarung sofa kaler silver x siap lagik..huhu. 

Sekarang dah terminate astro sejak dah install unifi. So, sekarang tgk Hypptv aje la.. Nanti kalo dah ada second tv baru aktifkan semula astro..huhu.

Lampu yang jarang-jarang on..huhu~ Ada 3 lampu. Pink, biru, kuning.

Taman gegirls ni duk betul-betul depan pintu masuk. Asalnya duk kat bilik biru. Tapi jarang duk tingkat atas, kita bawak ke tgkat bawah. Lagipun kat foyer ni kosong sangat. Letak la benda ni dulu sementara nak ada kusi meja kat sini =P

Tak byk menghias lagi. Frame, jam pun x gantung lagik. Overall, rumah agak bahang sket. Kena pasang econ next time. Tapi mujur la tinted tingkap.. Sbb umah kitorg panas petang. Mmg x sesuai anak2 nak main basikal kat porch. Silapnya masa beli umah dulu x kaji panas pagi atau petang. Lagipun masa beli tu, intermediate mmg dah limited sgt..

4 Yang Cantik Jelita Komen:

  1. dah nampak picture kitchen cabinet..... nak la lagik... i loikeee

    ReplyDelete
  2. irmafittaputri : u loike, i lagi loike... =D

    ReplyDelete