House Of Lightings pulak =P

Salam...
Saje nak up traffic. Saje nak cite pasal HOL ni wpun ramai yang duk cite kat blog masing² kan. Takpelaa.. pengalaman masing² kan. Ekcelli ni je satu² kedai kami duk borong lampu kipas. Takde masa nak survey byk kedai. Survey secara blogwalking jek. Dan rata² bloggers duk cite kedai ni antara kedai termurah. Oklah tu.. bonusnya pulak..dekat je ngan umah baru kitorang tu. Sbb kat Puchong kan. Jadi, itulah sebabnya kedai ni je jadi pilihan =)


Lampu untuk living hall... simple sudah...
 
Ramai bloggers yang borong kat HOL ni duk beli kipas ni. Kitorg pun nak jugak lah! Letak kat dining hall. Lagipun, dlm banyak² kipas lampu, ni je rasa cantik sket. Yang lain² tu tak kena lak ngan taste kitorg.
 
Dah setel memilih tu, cek dulu barang dibeli. Pastu g bayar. Nak bayar siap ada no. giliran ala² kat bank gitu. Sbenarnya ada lagi benda x cukup nih. kena dtg beli lagik. Overall kitorg amik kipas KDK,panasonic & alpha. Sbb kipas ni je yang nampak match dgn konsep & taste. Lampu² sume amik mentol energy save. Yang saya suka kan... babyfan untuk dry kitchen. Sebab saya mmg sukeee sgt dgn benda kecik² nih =P
 
Sesi susun-susun dalam bonet... Pastu, ada jugak jalan² kat Top Ten. Sbb nak cari lampu² yg blum cukup. Tapi, byk yang kitorg nak x de stok. Diorg suh order dulu. Malas nak ulang alik kedai. Huhuhu... So, sesi beli lampu akan ditangguh ke satu hari cuti yang lain =)
 
Wiring kat wet kitchen sedang gigih dikerjakan.
 
Wiring living hall... tak sabar koi nak tgk plaster siling. Tapi design simple je =)

Tu jelah kisahnya...

2 Yang Cantik Jelita Komen:

  1. sama la..sy pun borong kat sini gak....

    ReplyDelete
  2. iye ke? kena pg hari bekerja kan..tu pun ramai org.

    ReplyDelete