Deruan Damai, Janda Baik, Pahang

Salam...
Jom cuci mata, tengok2 Chalet Deruan Damai ini? Deruan nya mmg mendamaikan... jom tgk!
Main Entrance....
Rumah Ibu... di sini ada 3 bilik. Satu bilik paling besar.. 2 lg tu, besar gak, tp luasnya di bahagi 2 dgn bilik plg besar tu =) Bilik plg besar tu milik empunya chalet ni.. Dato' Helmi. Oppss... not my Mr Helmi actually =p
Ni kerusi yang menyambut anda di Rumah Ibu... =)
Ni pemandangan salah satu bilik antara 2 bilik besar tadi. Gambar ni di snap masa diorg wat housekeeping..
Dan bilik airnya yang cantik dan besar.
View dari bilik di Rumah Ibu. Leh trus nampak meeting room dan 4 buah chalet. View dari ruang makan...
Toilet di dalam chalet pun cantik. Saya admire la dinding tandas tu. Nak buat kat tandas umah baru nanti leh x? tapi kalo terhantuk tu, konpem luka.
Tempat makan.... Dari tmpat makan trus leh nampak pondok memancing dan kolam pancing...
Dapur.. dan ada tv yang besar di situ.
Tandas awam... pun dilengkapi water heater.
Sekian saja.... =)

0 wok wek wok wek:

Post a Comment

 
Copyright © My Soul, My Life, My Journey... | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in