Promosi Sepanjang Mei 2016

Assalamualaikum...

Nak tau promosi sepanjang Mei ini? Sangat menarik, jimat malah berbaloi-baloi! Rugi sangat kalau tak luangkan masa dan baca entry ini sehingga habis. Dan, promosi ini terhad pada BULAN MEI sahaja tau =) Jom grab, jangan terlepas!!
  • Bulan Detox
  • Bulan Cantik
  • Bulan Sihat 
 
 COLLAGEN POWDER
  • Beli 6 kotak dan percuma sekotak Collagen
  • Harga pasaran : RM1,788.00
  • Percuma keahlian bernilai RM68.90
  • Percuma pos bernilai RM10.60
  • Rebate harga ahli bernilai RM274.00
  • Cash Back Bonus bernilai RM110.00 (pada bulan berikut)
  • SMS/ Whatsapp : [ PromoCP ] [ 07 ] ke 012-3453316 
 ATAU
  • Beli 2 kotak dan dapatkan 5% diskaun
  • Harga Pasaran : RM596.00
  • Harga Promosi : RM566.20
  • Jimat RM29.80
  • Nak special offer dari Aainaa-Nadirah.com? -->> FREE POSTAGE bernilai RM10.60
  • SMS/ Whatsapp : [ CP5 ] [ 02 ] ke 012-3453316
 SPECIAL OFFER UNTUK PELANGGAN KAMI :
~ Belian sekotak Collagen dengan harga : RM255.00 + RM7.00 (postage)
~ Total : RM262.00 sahaja
~ SMS/ Whatsapp : [ CP ] [ 01 ] ke 012-3453316


 ALFALFA COMPLEX 700 tabs (L)
  • Beli 4 botol pada harga 3 botol 
  • Harga Pasaran : RM97.50
  • Harga Promosi : RM292.50 (Jimat RM97.50)
  • Nak special offer dari Aainaa-Nadirah.com? -->> FREE POSTAGE bernilai RM10.60
  • SMS/ Whatsapp : [ PromoACL ] [ 04 ] ke 012-3453316  
 SPECIAL OFFER UNTUK PELANGGAN KAMI :
~ Belian sebotol : RM73.00 + RM7 (postage)
~ Total : RM80.00
~ SMS/ Whatsapp : [ ACL ] [ 01 ] ke 012-3453316


ALFALFA COMPLEX 330 tabs (S)
  • Beli 4 botol pada harga 3 botol 
  • Harga Pasaran : RM53.75
  • Harga Promosi : RM161.25 (Jimat RM53.75)
  • Nak special offer dari Aainaa-Nadirah.com? -->> FREE POSTAGE bernilai RM10.60
  • SMS/ Whatsapp : [ PromoACS ] [ 04 ] ke 012-3453316  
SPECIAL OFFER UNTUK PELANGGAN KAMI : 
~ Belian sebotol : RM40.00 + RM7 (postage)
~ Total : RM47.00
~ SMS/ Whatsapp : [ ACS ] [ 01 ] ke 012-3453316


VITALEA FOR CHILDREN
  • Beli 4 botol pada harga 3 botol 
  • Harga Pasaran : RM111.00
  • Harga Promosi : RM333.00 (Jimat RM111.00)
  • Nak special offer dari Aainaa-Nadirah.com? -->> FREE POSTAGE bernilai RM10.60
  • SMS/ Whatsapp : [ PromoVC ] [ 04 ] ke 012-3453316  
SPECIAL OFFER UNTUK PELANGGAN KAMI : 
~ Belian sebotol : RM83.00 + RM7 (postage)
~ Total : RM90.00
~ SMS/ Whatsapp : [ VC ] [ 01 ] ke 012-3453316


Menarik tak offer bulan ini? Jangan terlepas harga-harga menarik ini tau. Khas buat pelanggan yang membeli dari Aainaa Nadirah.com sahaja. Dan, yang penting... hanya pada bulan Mei ini sahaja. =)

Promosi Sepanjang April 2016

Assalamualaikum...

April is back!

Promosi sepanjang April 2016

>> Beli 6 percuma 1 OmegaGuard (RM864.96)
Beli 2 dan dapatkan 5% diskaun OmegaGuard (RM273.90)

>> Beli 6 percuma 1 Sustained Release Vita C (RM588.30)
Beli 2 dan dapatkan 5% diskaun Sustained Release Vita C (RM186.30)

>> Beli 3 percuma 1 Vitalea For Children (RM352.98)

Untuk membuat pembelian, boleh terus hubungi ni di bawah ya =)
** Nak beli satu je? Boleh =)



Summer Strawberry-Basil Smoothie

Assalamualaikum...

Mudah sahaja! Masuk semua bahan dalam blender, blend sehingga sebati dan siap untuk dinikmati =)

  • 3/4 cawan Greek Yogurt perisa vanilla rendah lemak
  • 5 - 6 daun basil
  • 1 sudu besar perahan limau
  • 1 hidangan ESP
  • Ais


Shaklee Meal Shakes Chocolate Banana Kids Smoothie

Assalamualaikum...

Ini, kalau kita ajak anak² buat smoothie ni, mesti mereka makin teruja nak minum. Apatah lagi dalam resepi ni ada menggunakan Sirap Coklat. Fuhh... kalau anak saya memang rayalah! Saya pilih sirap coklat Hersheys.

  • 1 biji pisang
  • 1/2 cawan yogurt vanilla (bebas lemak)
  • 1 cawan susu
  • 1/2 cawan walnut atau almond
  • 2 sudu sirap coklat
  • 1 skup serbuk Shaklee Meal Shakes 


Cinch Strawberry Kiwi Smoothie

Assalamualaikum...

Ada buah² lebih buat pavlova? Dan makan macam tu je sudah bosan, kan. Jom buat smoothie. Resepi ini juga boleh tukar Cinch kepada ESP.

  • 1 cawanjus epal sejuk
  • 2 skup Shaklee Cinch Vanilla mix
  • 1/2 biji pisang dipotong kecil
  • 1 biji buah kiwi dipotong kecil
  • 5 biji strawberry beku
  • 1 sudu teh madu
Blend kesemuanya. Siap =)


Phytonutrient-Rich Smoothie!

Assalamualaikum...

Jom cuba resepi ini =)

  • 1/2 cawan oat yang dimasak
  • 2 sudu besar Flaxseeds atau walnut
  • 1/2 cawan blueberi
  • 1 cawan susu skim
  • 2 skup Cinch Vanilla
Blend kesemuanya. Siap =)



Mangosteen Energizer

Assalamualaikum...

Bunyi resepinya kedengaran bertenaga. Kalau nak tau bertenaga ke tak, jom cuba!


  • 3 sudu besar Shaklee ESP
  • 1 cawan Jus manggis yg dikisar
  • 1/2 cawan betik yang dipotong kecil
  • Ais
Blend kesemuanya. Siap =)
Kalau sedang ada masalah pembuangan (sembelit) pun elok cuba ni.



Strawberry Banana Shake

Assalamualaikum...

Sedapnya apabila campurkan strawberi + pisang + vanilla cinch. Minum sejuk². Jom try dengan resepi ini :

  • Dua Skop Shaklee Vanilla Cinch Mix
  • Satu cawan susu
  • Satu biji pisang
  • Lima biji strawberi beku (strawberi boleh dibekukan untuk tahan lama)
  • Ais
Blend semuanya. Siap =)



Kesan Pengambilan ESP Ketika Hamil

Assalamualaikum...

Selalunya saya share pengalaman & kesan pengambilan ESP ketika hamil mummy² hebat di luar sana. Kali ni, saya nak share pengalaman saya sendiri pula sebagai peminum tegar ESP. 
  • Atasi rasa cepat lapar - Kerap terasa lapar ni biasa sangat pada ibu² hamil. Jadi, saya akan ambil ESP di awal pagi, di antara waktu makan ataupun sebelum tidur.
  • Rasa lebih bertenaga - Ketika mengandung yang ke 4, saya sangat sibuk dengan urusan rumahtangga, anak² dan juga tempahan kek. Pernah saya tak tidur semalaman, tak makan kerana terlalu mengejar masa untuk siapkan tempahan kek. Jadi saya alas perut dengan ESP dan ianya dapat mengekalkan tenaga saya.
  • Tiada strechmark - Mimpi ngeri, kan bila tengok perut bertanda². Bukan setakat strechmark, malah kulit gatal² di perut pun tiada. Rasa aman sangat kandungan kali ni. Protein penting untuk sel kulit yang sihat.
  • Kulit berseri - Bukan nak perasan, tapi memang macam tulah. Hehe. Takde la kulit² kering, gatal²... rasa suka je tengok kulit sendiri.
  • Berat badan memuaskan - Saya ni kategori kurus, kecik. Jangan tak percaya, berat saya di awal kehamilan hanya 39kg. Sebelum bersalin 48kg. Hehe. Dan, baby saya lahir dengan berat 3.5kg. Wowwww...! Alhamdulillah, takde masalah nak turunkan berat selepas bersalin.
Okey, ini pula penemuan saya terhadap kesan pengambilan ESP selepas bersalin. Bila tengok kesannya, makin berkali² lagi saya jatuh cinta dengan ESP. Memang superB!
  • Tenaga yang cukup untuk meneran - Alhamdulillah, tadi saya dah bagitau berat saya, dan berat baby saya. Bayangkan berapa banyak tenaga nak guna untuk keluarkan baby seketul tu. Body dia memang gebuuuu. Tembam pulak tu. Sebelum masuk Labour Room, saya minum lagi ESP. Alhamdulillah, selesai melahirkan, saya masih ada tenaga. Takde la saya lemah², pitam²... rasa lega je.
  • Kulit baby gebu sangat! - Part ni memang takde kompromi! Gebu, lembut. Sekarang dah 6 bulan dah dia. Kulit dia mantain putih. Alhamdulillah, kulit dia cantik dan tak terlalu sensitif macam kakak long dia. Masa mengandung kak longnya, saya minum soya homemade dan satu jenama lain. Memang berbeza.
Okey dua sahaja. Lain² review saya akan kongsikan dalam entry lain. Pada saya, ESP merupakan suplemen protein lengkap dan terbaik. Soya Shaklee merupakan non GMO Soy! Ianya soya berkualiti tinggi. Saya bukanlah penggemar soya. Tapi ESP ni memang kegemaran saya!

[ Promosi sepanjang September 2015 ]
Promosi ESP ---> KLIK SINI
Baca Lagi Tentang ESP ---> KLIK SINI
Cerita Kehamilan ---> KLIK SINI
Testimoni ESP ---> KLIK SINI

Kale Booster Smoothie ESP

Assalamualaikum...

Bosan dengan menu ESP yang sama berulang²? Alahaiiii... apa kata cuba resepi yang berbeza ini. Mana tau sesuai dengan citarasa, kan =)